UTMANA • FÖRÄNDRA • FÖRBÄTTRA

Världen omkring oss blir allt mer digital och mer opersonlig. Vi på TSI tror inte att dessa två behöver hänga ihop. För oss ligger fokus på människan bakom all teknik. Genom att fokusera på det mänskliga och dina behov utmanar vi vår bransch. Vi ser att det behövs förändring och vi är här för att förbättra.


Vi arbetar för att skapa en bättre IT-vardag för alla. Vi ger entreprenörer rätt förutsättningar att förverkliga sina drömmar, vi hjälper framtida generationer med inspirerande verktyg i skolan och hjälper forskare i deras arbete mot effektivare mediciner.
Med rätt verktyg och rätt lösning skapar vi skillnad på riktigt.

Vår målsättning varje dag är att överträffa dina förväntningar i leverans, funktion och service. Vi tänker på helheten och tar ansvar genom en heltäckande portfölj av produkter, tjänster och kunskap. Vi kan finnas med från budgetering, planering, design, utveckling, implementering och produktförsörjning till funktion, underhåll och support.

Vi är våra kunders IT partner. Får vi vara din?
Prislista för våra tjänster, version 2022:01 - Klicka här för att öppna prislistan.

Vision

TSI ska vara det självklara valet och bästa platsen för våra medarbetare, kunder och partners. Att vara en del av TSI ska vara ett nöje och en unik upplevelse.
Vi ska vara annorlunda, vi ska utmana och vi ska förbättra våra kunders vardag tillsammans.