IT konsult till kontoret i Göteborg

Vi är ett team bestående av ambitiösa medarbetare som brinner för teknik. Vi strävar efter att överträffa oss själva och skapa förbättring åt våra kunder varje dag. Genom att vi bryr oss och tar personligt ansvar uppnår vi detta. Tillsammans är vi ett team som hjälper varandra nå våra mål och utvecklas, så för oss är det viktigt att du liksom vi lever dessa värderingar. 

Din roll i vårt team

Vill du vara en del av ett ambitiöst team med stort intresse för IT och smarta lösningar? Med detta steg börjar du på ett bolag vars mål är att utveckla en intern kompetens som står ut i branschen. Hos oss får du möjligheten att utmana dig själv genom varierande och utvecklande uppdrag. Du kommer primärt att jobba mot lokala kunder och stötta dem genom implementering, helpdesk, on-site, drift och övervakning av deras IT. Vi tror på personlig utveckling och en gemensam vision om hög kompetens, därför har vi TSI-bekostade certifieringar. Under din utvecklingsresa så kanske du hittar din nisch och önskar bestiga dom högre topparna, då tar vi oss an mer nischade uppdrag genom vårt långvariga samarbete med de större IT mäklarna.

Personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för att du ska lyckas bra i rollen som IT-konsult på TSI.
Vi vill hitta dig som är:  
- Engagerad: Nyfikenhet, viljan att lära sig och ett brinnande intresse för IT. 
- Uthållighet: Långsiktiga mål, intresse för personlig utveckling och intresse av att utvecklas som team. 
- Ansvarsfull: Tar eget ansvar och initiativ för arbetsuppgifter, åtaganden, kunden, interna åtaganden och sin egen utveckling. 
- Serviceinriktad: Ger alltid kunden den bästa upplevelsen, både tekniskt och socialt oavsett läge.

För att lyckas som IT-konsult hos oss behöver du nedan kvalifikationer

- Ett brinnande intresse för IT och service.
- Mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga.
- Logiskt tänkande.
- God och logisk felsökningsmetodik.
- Goda kunskaper om hur en dator är uppbyggd och fungerar.
- Goda kunskaper om Microsofts operativsystem inom både klient och server.
- Engelska och svenska i både tal och skrift.
- B-körkort

Nödvändiga kunskaper

- Arbetslivserfarenhet inom IT-branschen.
- Kunskaper inom Windows 7, 8 och 10.
- Kunskaper inom Windows server 2008, 2012 och 2016.
- Kunskaper inom Active Directory (AD).
- Kunskaper inom Remote Desktop (RDS).
- Kunskaper inom Microsoft Hyper-V.
- Kunskaper inom nätverk (TCP/IP, DNS, DHCP).
- Yrkesmässig erfarenhet av metodisk felsökning och felavhjälpning av datorer och kringutrustning. (ex. Microsofts operativsystem, Internet Explorer, Microsoft Office, nätverk och kommunikation, skrivare och kringutrustning.)

Meriterande

- Eftergymnasial utbildning med IT som fokus.
- Kunskaper inom ITIL
- Ytterligare språk utöver svenska och engelska.
- Certifieringar inom Microsofts produktsortiment.
- Erfarenhet av projektledning.

Vårt erbjudande till dig

Hos oss gör du skillnad och är en central roll i vår fortsatta tillväxtresa. Vi är ett värderingstyrt företag där dialog i alla led är en viktig del av vår framgång. Här är alla funktioner lika viktiga. Vi har en öppen atmosfär och lägger stort värde i våra medarbetares kompetens och personliga egenskaper. Vi satsar stort på våra medarbetares utveckling, med målsättningen att TSI skall vara det självklara valet och bästa platsen för våra medarbetare, kunder och partners. Vi har högt i tak och alltid nära till beslut. Vår kultur, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap är helt naturligt och nyckeln till vår framgång. Vi sätter tydliga mål och hjälpa varandra framåt. Vi gör detta tillsammans och vi lyckas, tack vare starka medarbetare som sporras av stora mål och utveckling. Vill du vara med?